Thursday, November 8, 2012

Rahsia baru...

Assalamualaikum..

Hye! Morning everybody... Salam Jumaat... Hajar nak share something ni... Before this, hjr dah guna banyak sangat cream, pill, facial foam n memacam untuk muka ni.. kunun nya nak kasi gebu la, licin la.. semua krim I had tried before... cakap je.. Nutox, Olay, syurah, SKII, and macam-macam la.. dari yang paling murah sampai la paling mahal.. last skali hjr pakai skrg ni fair n lovely.. tapi sebenarnya tak membantu pun... susah hati keadaan kulit muka yang kusam + wrinkle + black head + tompok-tompok.. Hajar dengar la orang makan Beutskin.. Serius mahal! 60 biji RM240.. sehari 4 biji.. but nothing different.. Hajar makin teruk ada la.. hjr mungkin allergic dengan pill tu mungkin.. satu badan gatal-gatal.. memang teruk.. lastly hjr tak makan apa-apa pill kecantikan.. tapi hjr minum air kosong, sehari at least 2 liter.. Alhamdulillah... kulit hajar makin bersih... rasa menyesal selama ni beli pill mahal-mahal, rupanya ubatnya sekadar air masak.. kulit jadi lagi licin,. badan pun jadi sihat.. air kosong mengeluarkan toksin dari badan kita... memang berkesan!!  tapi kurangkan minuman bergula ya... 2 liter tu x masuk air manis... ingat tuh!! Ok la.. lagi 3 minit pukul 8.30.. hjr nak start buat kerja.. take care! bye!!!


6 comments :

aliza ali said...
This comment has been removed by a blog administrator.
HAJAR said...

yes... same goes to me.. saya kene pi jumpa doctor.. ambik injection kot.. dekat 4-5 clinic saya pi.. so, doct suruh stop kan...

mawar berduri said...

akak try macam2..
last2 pakai Garnier jugak yg ok..
smpi skrg kulit glowing dan cantik..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
HAJAR said...

Mawar berduri : saya Garnier pun x boleh pakai.. skrg ni mengharap pada air masak je.. minum sebanyak mungkin...

Anonymous : untuk bangun 3 pagi ni yang selalu liat sangat...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.