Saturday, February 11, 2012

Lelaki mahupun Wanita... Anda di minta membantu kawan saya!

Ini tiada kaitan dengan saya... Ini adalah cerita kawan saya.. Dan dia perlu minta bantuan kita semua.. Semoga kita boleh membantu nya.... Boleh comment @ mesej saya di FB saya... Terima kasih...

Begini kisahnya....

Kawan saya ni setia sangat dengan kekasih hati nya.. Seriously! lelaki lain ajak dia keluar, dia tak pernah nak.. saya pun tak faham sikit dengan dia.... sebab sifat terlalu setia nya tu tadi... dan dia buat yang terbaik untuk kekasih hati nya.. tetapi mamat ni macam tak pernah nampak apa yang dia buat selama ni... Kawan saya ni treat baik dengan kekasih hati nya... tetapi lelaki tu layan macam hambar je n kekadang saya perasan lelaki tu memang jauhkan diri daripada dia...

Kalau u'all apa u'all akan buat?? ramai mesti jawab tinggalkan je!! errmm.. kita cakap memang senang tinggalkan je dia... kalau dah terpahat dalam hati, senang ke nak tinggalkan????? lelaki putus cinta pun macam nak bunuh diri.. errrmm...

feedback anda diperlukan..

Thank you!

Jangan lupa MU vs Liverpool tonite!!! Glory glory MU!!!! Sokonglah MU untuk kemenangan bersama...

psst: tadi kawan saya ajak makan ayam penyet kat Kg Changkat.. oh my God!! serious menakutkan.. agak tersembunyi tapi best! adventure!!

2 comments :

besi said...

Good luck to both team.. The best will win.. But chelsea still the best hehehehehe jgn marah........

Ckp kat kawan tu.. Kadang2 better tak yah wat apa2 just calm je.menerima ketentuanya..(Bkn mgalah tapi berserah..)

Park Lemon said...

Pandangan saya pula.....Kalau dia dh x nak.....buat apa kita nk tunggu....bukan boleh paksa pun orang suka kita walau kita suka kat dia cam mana sekalipun......dengan kata lain bukan jodoh la tu.....jodoh mestilah suka sama suka....Sesetengah orang akan buat juga orang suka/cinta kat dia dgn apa cara sekalipun seperti pakai ayat pengasih la...jumpa bomoh la....pada saya itu lagi tak patut.....Sebenarnya itu bukan namanya cinta....dia suka kat kita sebab kita pakai bomoh.....itu bukan cinta yg ikhlas dan diredhai Allah....itu cinta yg dibuat dan dimurkai Allah......malam ni....the best team will win....