Tuesday, November 17, 2009

Rasa nya terlalu lama tak update kat blog ni.. Al-maklum terlalu banyak tugasan yang perlu diuruskan.. Alhamdulillah exam pun dah habis dan practical pulak menyusul.. takutnya... before start practical, saya akan ke korea dulu.. holiday dulu sebelum bekerja.. hihihi.. InsyaAllah dalam masa terdekat saya cuba update tentang kisah-kisah Nabi.. quite interesting.. Salam...

4 comments :

aju said...

pergi korea??????? nk ikut!!!!

S H A R K said...

Salam Kak Aju... Saya dah balik korea... saya jumpa kawan-kawan saya kat sana.. hu hu hu... dah tak nak pi korea... korea x de pape yang menarik kecuali bae yong jun.. hik hik hik

Africk Jinggo said...

salam... boleh tak berikan tip2 penting. saya akan ke SHz, pas tu nak ke guanzho.... pergi sendiri ngan rakan2.
plz... cikguzai@gmail.com

panda said...

waaaa~ superb......... like this blog very much add more stuff ya.. good job, keep it up kay. jaza kallah wa allahu ma'aka.